Flexitar i MENY Borups Allé

– mindre kød og masser af madglæde

At være flexitar – eller på engelsk flexitarian – er egentlig slet ikke noget nyt. I gamle dage – for ca. 100 år siden – var det helt normalt at spise flexitarisk. Dengang var de fleste “fleksible vegetarer”, og nøjes med at spise kød et par gange om ugen. Mindre kød, men til gengæld kød af god kvalitet. MENY har en samling kødfri opskrifter til inspiration – find de vegetariske og veganske opskrifter her.

Forvirret over de mange begreber for kødfri mad? Så læs vores guide til være flexitar og spise flexitarisk, og hvad det har med vegetarer og vegansk mad at gøre lige her.

MENY på Borups Allé har iværksat en flexitar udfordring, for at vise vores kunder, hvordan det – blandt andet – kan se ud, når en familie indfører en mere plantebaseret og mindre animalsk kost. Læs deres spændende rejse ind det grønne flexitar-køkken og bliv inspireret. Find første afsnit vores føljteton her, andet afsnit her, tredje afsnit her og fjerde afsnit her. Allersidste afsnit finder du her.